Samtalsterapi i Stockholm

Hej igen, alla mina fina läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg och ännu ett inlägg! Som många av er redan vet om så skriver jag ju för det mesta här på bloggen om fysisk hälsa, men i dagens inlägg så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och rikta in det lite mer på psykisk hälsa genom att skriva ett par ord om en samtalsterapeut här i Stockholm vid namn Sonja Spangenberg terapi AB som erbjuder bland annat parterapi för er på Norrmalm eller i Vasastaden samt samtalsterapi för dig på Kungsholmen eller i övriga Stockholm.

Anledningen till att jag tänkte ta och skriva lite kort om just det här har väl kanske mest att göra med att det nu under den senaste tiden har varit så pass många av er läsare som har hört av er hit till mig genom kommentarerna eller privata meddelanden och vill veta vad jag tycker om samtalsterapi och om jag har några tips och råd när det kommer till just psykisk hälsa. Jag känner nu att jag därför skulle vilja ta och börja skriva lite mer om just det området här på bloggen och jag börjar helt enkelt här idag med att faktiskt rekommendera just Sonja Spangenberg terapi AB och hennes behandlingar och tjänster. Hon är verkligen superduktig och det är en samtalsterapeut som jag har stort förtroende för då jag själv har valt att vända mig till henne när jag verkligen behövde hjälp med vissa saker som jag inte ska gå in för mycket på nu. Hur som helst så vill jag ändå att ni alla ska veta att ni inte är ensamma om att ha problem och man kan i dagens samhälle faktiskt få hjälp med det mesta! Därför så tycker jag att ifall ni nu känner att ni är i behov av den här sortens hjälp och befinner er i Stockholm, så ska ni kika lite närmare på just Sonja Spangenberg terapi AB.