Proffsig massage i Trelleborg och mys med hemmaspa

Hejsan på er

Här i Trelleborg försöker solen ta sig igenom molnen och idag har jag ett litet tips till er som har en partner, nämligen att ordna ett hemmaspa till honom eller henne och ge hen en massage. Alltså man kan göra så fint och mysigt med ganska enkla medel och jag kan nästan lova att det uppskattas. Man kan köpa hem god frukt, lite bubbel eller något annat gott att dricka och god choklad. Sen kan man köpa till exempel mandelolja eller någon annan neutral olja som passar för massage. Självklart ska man vara lite försiktigt så att man inte masserar och trycker hårt utan sådan här massage handlar mer om mjuk och snäll beröring.

Det blir liksom mysigt och romantiskt och det är ett fint sätt att rå om varandra och visa uppskattning. Har man besvär med kroppen och en massa spänningar i musklerna så bör man ju boka massage hos en kunnig massageterapeut såklart, så att man får hjälp att komma åt besvären på djupet. Jag går regelbundet för att få massage på ett ställe här i Trelleborg för att jag upplever att stress och oro så lätt sätter sig i kroppen på mig och skapar blockeringar. Går man runt och känner sig stel och har ont så tycker jag att massage nog är det bästa att göra, men man få ju testa sig fram till det som passar en själv bäst.

Men i helgen ordnande jag ett hemmaspa som överraskning till min sambo och det blev så lyckat. Att ge en mjuk och lugn massage med avkopplingsmusik gav lika mycket avkoppling till mig själv som för honom. Men jag fick tillbaka en lika härlig massage jag efter han fått av mig så jag känner mig väldigt nöjd med den överraskningen. Hoppas ni har en fin dag och bra start på nya veckan. Kram på er!