En lugn dag med massage

Tjenixen alla läsare! Det var inte riktigt det här vädret man hade hoppats på när klockan ringde i morse och det var dags att stiga upp. Dock kanske det inte är till någons förvåning att det regnar i Borås, vi är ändå ganska så vana vid det. Dagens aktiviteter är inte många och även fast jag är en person som gillar att ha många bollar i luften så känns det ganska skönt med en dag utan några måsten. Jag skulle kunna göra vad som helst, gå på massage eller varför inte gå en runda på stan. Det är inte ofta man har de här valmöjligheterna ska ni veta och då gäller det att ta vara på tillfällena. En sak som är säker idag, det är att jag inte ska göra något som är fysiskt ansträngande utan det kommer tas väldigt lugnt och skönt. Massage är faktiskt en riktigt bra kandidat för dagens aktivitet, där får jag ännu mer avslappning efter en massage så kan jag bara åka hem igen för att lägga mig i soffan och slappa. Låter som en plan om du frågar mig. Även fast jag hade hoppats på solsken så känns det inte så dåligt att det regnar, då är det perfekt att vara inne och bara ta det lugnt hela dagen. Jag steg upp ganska tidigt i morse men trots det så har jag bara käkat frukost och resten av tiden har spenderats framför teven, perfekt för en ledig dag. Snart ska jag dock börja ta tag i dagen och se om det finns någon ledig tid för massage i Borås, jag måste även kila ner till matbutiken så att jag kan få någon middag sen med. Det blir något väldigt enkelt till middag idag och jag är faktiskt lite sugen på en hemmagjord pizza. Vi får se vart dagen tar vägen.